Ann Elisabeths Naturterapi - REG Homeøpraktiker MNLH

 BEHANDLINGER
 
 
Øreakupunktur/Auriculoterapi/Ki-Terapi (45 min)
Auriculoterapi er fransk øreakupunktur grunnlagt på vestlig medisin og forskning.  Behandlingsmetoden er oppdaget og utviklet av den franske ingeniør og Dr. Paul Nogier (1908-1996)..
Denne teorien bygger på at alle kroppens organer, organsystemer og nervesystemer er representert i øret.  Jeg har lang erfaring med hvordan kroppen blir påvirket av miljø, kosthold og livsstil og har sett hvor mye det kan hjelpe med å gjøre noen små endringer.  Jeg vil gi deg god kostholdsveiledning og urtemedisin som kan lindre dine plager.
Jeg bruker øreakupunktur og gjerne også klassisk akupunktur for å forsterke behandlingen.
Kan lindre mage/tarmproblemer, muskelsmerter, stress og ryggplager. 


 
NATURMEDISINSK AROMATERAPI/MASSASJE (60 - 90 min)
En klassisk dyptgående muskelmassasje, lymfedrenasje og stimulering av akupunkturpunkter.  I behandlingen blir det brukt eteriske oljer fra planter som virker stimulerende på kropp og sjel.
Eteriske oljer har vært brukt i 1000-vis av år.
Massasje stimulerer blodsirkulasjonen, lymfesystemet og immunsystemet.
Denne behandling kan lindre sliten og trett musklatur, muskel-spenninger, hevelser i kroppen, stress, lette psykiske plager mm.  Fysisk og psykisk lindrende. 

RYGG/NAKKEMASSASJE (30 - 60 min)
En grundig og dyptgående massasje av rygg/nakke og skuldre. Bruker trykkpunktmassasje og bruker iblant kopping, øreakupunktur eller akupunktur som hjelpemidler. 
Bruker gode kaldpressete oljer og blander i eteriske oljer ut ifra hva den enkelte trenger. 
Kan lindre rygg/nakke plager, stive ledd og muskler.

VACUUMTERAPI/LYMFEDRENASJE (45-60 min)
Vacuumterapi bygger på undertrykk.  I massasjen trykker, presser og knar man vevet, men i vacuumterapi løftes hud/bindevev ut fra muskler/ben/ledd med hjelp av kopper.
Denne behandling kan være god for;

- Vannansamling/Cellulitter i kroppen.
- Stram muskulatur/Muskelknuter.
- Bindevevs-problemer
- Lymfesystemet


 AYURVEDISK KRANIEMASSASJE (75 min)
En behagelig og herlig massasje av hode/nakke/ansikt og skuldre.  Frisker opp både sinnet og kroppen, frigjør spenninger og tretthet og øker velvære.  Dette skjer fordi massasje av hodet øker mengden av frisk oksygen og glukose til hjernen og øker sirkulasjonen av spinalvæske rundt hjernen og i ryggraden.  Massasje av hodet øker den subilte delen av energi til kroppen.  Kan lindre spenninger i hode, nakke, hals, ansikt, , søvnproblemer, stress, øre, konsentrasjonsøkende, spes. før møte/eksamen.
  
 
NADA AKUPUNKTUR PROGRAMMET (30-45 MIN)
Nada-programmet kan benyttes i en avrusningsfase og ved nedtrapping med medisiner, røyke/snus-avvenning, alkohol, kostholdsendring eller for å slappe av ved uro.


Behandlingen går ut på 5 faste punkter i hvert øre.  Nålene skal sitte inne i ca 30-45 min. 
Nada- protokollen kombinerer vestlig og østlig medisin i sitt program.  Man bruker tradisjonell vestlige terapiprogram og supplerer med akupunktur for å lindre fysiske, psykiske og kroppslige ubehag og smerter. 
Mottaker skal sitte komfortabel i et stille rom, gjerne med rolig musikk og/eller i grupper. 

Kan lindre fysiske symptomer som:
Skjelvinger, svetting, kramper, mageproblemer, verking, hodeplager, hjerteklapp, kvalme/oppkast, nysing/snufsing samt kroppslig smerte.

Psykiske symptom som:
Uro, aggresjon, irritasjon, panikkanfall, søvnløshet, mareritt, engstelse.

Kan også lette: 
PMS-plager og andre hormonforstyrrelser.
Kan også minske trangen etter: Alkohol
 


KOSMETISK AKUPUNKTUR (60 - 90 min)

Historien om kosmetisk akupunktur:

Historien om kosmetisk akupunktur starter lenge før Kristus tid.  Det er funnet nedtegnelser om terapiformen allerede 475 år før Kristus.  I skriften ”Shan Hai jing eller Classic of Mountains and Seas” finner man detaljerte oppskrifter med blant annet urter og akupunkturpunkter for å forsinke aldringsprosessen i huden.  En oppskrift var faktisk å bruke fett fra geite-antilopen som hudkrem.

Det er mange flere eksempler å nevne, men et av det best bevarte og spennende eksemplene er fra Kinas Forbudte By, bygget under Ming Dynastiet.  På soverommet til keiseren ble det funnet skrifter om bruk av jade ruller, kosmetisk Akupunktur og behandling av rynker, hudproblemer og foryngelsesoppskrifter.

Hva er kosmetisk Akupunktur?

Akupunktur nåler satt i bestemte punkter i ansiktet for å forbedre skjønnhet og bevare et ungdommelig utseende har blitt gjort i århundrer i Kina og andre asiatiske land.  I løpet av de siste tiår har denne naturlige behandlingen tatt USA og vesten med storm.

Kosmetisk akupunktur er på samme måte som tradisjonell akupunktur, for generelt god helse, med det mål å skape kollagen like under huden for å fylle ut rynker og ujevnheter.  Kosmetisk akupunktur har også har som mål å balansere kroppens energi og skape en følelse av velvære.  I tillegg bruker vi Jade ruller, serum, kremer og massasje som en del av behandlingene.

Kosmetisk akupunktur glatter rynker og øker kollagenproduksjonen i områder som trenger det(som fine linjer, smilerynker og røykelinjer rundt munnen) I tillegg bedres farge og tekstur i huden partier som henger blir løftet på en naturlig måte.  Det er ikke på langt nær så drastisk som kosmetisk kirugi.


Førstegangskonsultasjon tar ca 1,5 – 2 timer.  Deretter alt fra 1 – 1,5 time i de påfølgende behandlingene.   For å få varige resultater må man regne 1-2 behandlinger pr uke i ca 2 måneder.    10 – 12 behandlinger anbefales. Deretter anbefales det 1 til 2 oppfølgingstimer pr måned.

Endring av kosthold og eventuell vitamin og mineraltilskudd vil styrke behandlingen. 

JAPANSK ANSIKTSMASSASJE/LIFTING

NATURLIG ANSIKTSLØFT UTEN KIRURGI OG KJEMIKALIER

  
Website Builder drives av  Vistaprint